1 Läs mer >>
Jahopp, så har man kommit igång ordentligt med skapandet! Synd bara att jag gett bort många skapelser redan, men då tänkte jag fokusera den här bloggen/hemsidan på saker jag har skapat i september och framåt. På den här bloggen kommer jag lägga upp bilder på saker jag stickar, bakar, virkar, målar och så vidare, och sen försöka få folk intresserade av att köpa mina produkter för ett billigt och bra pris. Jag har redan gjort tre mössor nu i år och än så länge har jag folk som vill köpa.
Nu i första inlägget kommer jag inte lägga upp nån bild, utan detta är mer som en introduktion till vad som kommer läggas ut på den här bloggen. Innan tänkte jag ha olika bloggar för olika saker, exempelvis en reseblogg, en personlig blogg och en allmänt skapande blogg. Men nu slår jag ihop allt till Made By Jess, för det är precis vad det är. Nu ska jag berätta om mig själv.
Jag heter Jessica, är 19 år och bor (om ett par dagar) i Nybro med min sambo och (snart) två katter. Jag läser Drama vid Linnéuniversitetet och stormtrivs! Jag tycker om att titta på film, lyssna på musik, laga mat, baka och skapa. Jag tycker inte om bruna bönor, oliver eller folk som är jobbiga. Vad som är jobbigt är en subjektiv fråga. Jag kan inte heller säga att jag tycker om skvaller. Visst, att veta vad som pågår i sina vänners liv är en sak, men det gäller att skilja på det och skvaller. På fritidem gör jag saker som jag tycker om, spelar teater och är ute och rör mig mycket. Älskar skogen! Jag får ofta inspiration från affärer, saker jag själv vill ha och behöver.
Angående själva försäljningen som pågår här så är det väldigt lätt! Ni kan lämna en kommentar, skicka ett mail till adressen [email protected], de som har mitt nummer kan sms:a och därifrån kan vi diskutera design, storlek och kostnad. Väldigt simpelt! Om det nu skulle komma beställningar från folk jag inte känner så går det också att lösa väldigt lätt. Så nu hoppas jag kunna lyckas med det här och locka köpare! Ni får gärna tipsa om mig också. Det var en introduktion. Nu ska jag fixa med layout och bilder.
-Under produktion-

Made By Jess - Välkom...