0 Läs mer >>
Nu har jag äntligen hittat ett recept på Red Velvet cupcakes så de får den röda nyans jag vill att de ska ha! Efter många om och men, många års bakande och sökande och test så har jag, i en receptbok jag hade hemma, hittat perfekta receptet för den djupröda färgen! Det var goda cupcakes också, väldigt fluffig smet så de var mjuka och saftiga. Det enda jag blev missnöjd med var frostingen som blev lite för krämig, men det var också ett nytt recept så jag får skriva ner när jag hittar bra frosting. 
Jag kommer även lägga ut en bild på den vackra pumpapajen vi gjorde på pumpan som jag massakerade. 
Först pumpapajen, sen cupcakesen. 
 
Pumpapaj är lätt. Pajskal, pumpapuré (eller om man gör egen genom att koka pumpakött tills det mjuknar och därefter mosa den) och sen höstsmaker som muskot, nejlika och kanel. MYS! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag fick två bitar. Den tog slut på en dag. 
Så jag antar att den var god. 
 
 
Red Velvet Cupcakes
Det jag blev missnöjd med som sagt var frostingen. Och att cupcakesen inte blev så höga. Och att mina -fina- muffinsformar tog slut, vilket resulterade i att jag helt enkelt tog av formarna för att få en bättre bild på den djupröda färgen. Självklart finns det rum för förbättring när det kommer till receptet, men nu har jag färgen, och det är det svåraste när det kommer till Red Velvet. Så länge filmjölk och vitvinsvinäger är med är det rätt recept, sen är det bara att smaka av. De ska ha en distinktiv smak som man känner igen som är säregen just för den typ av Cupcake. Frostingen kan också bli mycket bättre och jag måste lära mig hur man gör den vitare. Helst himmelsvit. 
 
 
 
 
Så till nästa gång 
Vitare Frosting
Högre cupcakes 
 
God natt och förlåt för att det går så långt mellan uppdateringarna. Men nu ska jag försöka uppdatera varje måndag iallafall när jag är ledig och har tid att ställa mig i köket, både för att baka och sedan fotografera. 
 

Äntligen! Red Velvet ...